Cateva idei creative pentru creeare de ghivece din elemente vestimentare

Cand vine vorba de creeativitate, oamenii nu duc lipsa. Iar aceasta creeativitate daca este impletita cu puterea naturii, rezulta cele mai nastrusnice idei. Cum aici ne ocupam cu ghivece de flori, am cautat putin si am gasit cateva ghivece…din elemente vestimentare. Pana la urma, daca sunt indeplinite niste conditii, o planta poate creste in orice loc. Desi toamna si-a intrat in drepturi iar genul acesta de ghivece este mai degraba pentru gradina, o idee poate incolti pentru la primavara.

Ai niste blugi vechi? Decat sa-i arunci, mai bine  te apuci si-i transformi in ghivece. Pot arata haios intr-o gradina. Ca fapt divers, daca aveti de gand sa faceti un astfel de ghiveci, va dau un pont. Pantalonii se pun initial pe un suport si apoi sunt umpluti cu diverse materiale. Deasupra, se pune un ghiveci normal.

Incaltarile vechi transformate in ghivece sunt cunoscute si haioase. In functie de tipul incaltarilor, aceste se pot instala in orice loc, fiind un ghiveci de mare efect atat in decorarea zidurilor dar si a teraselor. Chiar si la usa de la intrare se poate planta un astfel de ghiveci.

O manusa veche poate deveni un obiect de decor interesant? Binenteles! Aici treaba este simpla…se umple cu pamanut si se agata de un zid, de un copac, de peretele unei magazii…

Dupa cum vedeti orice se poate transforma in ghiveci. Este nevoie de putina imaginatie si chef de treaba.  Marele avantaj al acestor ghivece este acela ca pot fi facute din obiecte ce astfel ar fi fost aruncate. Pe langa un efect vizual, mai si reciclam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *