Un mic anunt oficial

Acest articol este scris pentru cei ce au dat like paginii de facebook a blogului turnulcuceas.ro. Majoritatea au facut acest lucru in urma a doua articole ce au avut parte de promovare sponsorizata. Initial, blogul s-a vrut a fi un loc in care sa scriu despre vacante si alte activitati conexe, urmand ca din cand in cand, sa mai public cate un articol platit. Adica, era ideea de-a castiga si cativa banuti.

Dar cum job-ul si alte doua bloguri, dar si lipsa de chef,  m-au tinut departe de acest blog, m-am hotarat sa nu mai platesc prelungirea domeniului.

Pe romaneste, domeniul mai este platit pana in luna decembrie si pana atunci, vreau sa testez ceva ce mi-ar fi de folos pe viitor.  In concluzie, cine nu are chef sa fie bombardat cu ghivece cu flori aproape zilnic, este liber la dislike.

Si daca tot am facut acest anunt, corect ar fi sa zic si care este ideea testului ce vreau sa-l fac. Probabil ca stiti ca din afisarea de reclame pe blog se castica cativa banuti in momentul cand acestea sunt accesate. Nu se imbogateste nimeni, ca fapt divers, luna trecuta am adunat aproape 2.5 euro din 3 bloguri…putin, dar la final de an, cand vine plata domeniilor si a serverelor, se cam acopera.

Deci, urmeaza ca pana in decembrie sa postez ghivece cu flori.

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *