Pensiunea Gallery, Brasov-Cand omul sfinteste locul

Am avut placerea de-a fi cazat weekend-ul trecut in Pensiunea Gallery din Brasov, iar lucrul acesta mi-a aratat inca o data ca, omul sfinteste locul. De multa vreme nu am mai avut parte de o cazare care sa-mi placa atat de mult. Intr-o zona linistita a orasului, la 20-30 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului si centrul istoric al orasului, Pensiunea Gallery mi-a placut din doua motive: curatenie si lipsa kitsch-ului, atat de des intalnit prin pensiunile romanesti.

Camerele-curate, mobilate cu gust si foarte spatioase. Singurul minus ar fi televizorul cu diagonala mica, dar cine merge in Brasov si sta la televizor?! Noi, nici macar nu l-am pornit.

Personalul-afacere de familie, domnul si doamna Szabo fiind cei ce duc greul, ei fiind cei mai prezenti, dar si fiul si fica celor doi participa activ. Foarte volubili si foarte amabili.

Micul dejun-eu nu mananc dimineata, asa m-am obisnuit, dar in cele doua zile petrecute la pensiunea Gallery, mi-am incalcat obiceiul…micul dejun pregatit de doamna Szabo a fost delicios si indestulator, iar cafeaua, a fost cafea adevarata, facuta cu simt de raspundere.

Curtea-spatioasa, curata, prevazuta atat cu o zona verde, dar si cu un foisor spatios.  Stapanul curtii, este Cronos, un husky prietenos si foarte simpatic. Din existenta cainelui, se intelege ca pensiunea Gallery este pet friendly.

Internet-exista, wi-fi gratuit si de buna calitate.

De final, ca si recomandare, daca aveti drum prin Brasov si cautati o pensiune ok, Pensiunea Gallery este de luat in considerare si nu o spun doar eu, o spun si cele 8,8 stele de pe booking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *