Sunt buni prietenii din strainatate

Nu stiu daca mai exista persoana ce nu are cel putin un prieten/cunostinta plecata prin alte zari, mai albaste. Personal, dintre cunostintele mele, doar in Antartica nu am pe cineva, in rest, pe fiecare continent, am pe cineva. Nu-mi place sa merg pe capul lor, desi, cand am fost in Paris, m-am bucurat de ospitalitate prietenilor. Da, e ok, e mai ieftin, dar eu o gandesc la modul ca oamenii respectivi sunt plecati acolo sa-si faca o viata, au job-uri si mai mult de o noapte pe capul lor mi se pare abuz.

Oricum, nu despre cazarea la prieteni vroiam sa zic ci, despre o idee de calatorie, un plan ce poate fi pus la punct si poate duce la experiente placute. Vizitarea prietenilor din strainatate. Fie ca e vorba de city break sau de un circuit cu masina, motivul de-a vizita prietenii, pe langa placerea reantalnirii, poate fi o experienta. Un om stabilit intr-un anume oras, devenit de-al locului, poate sa-ti recomande si alte lucruri interesante, altele decat cele gasite in ghidurile de calatorie.

Ideea asta mi-a venit dupa ce niste prieteni au facut un mic circuit cu masina prin Europa, si au legat de aceasta vacanta si vizitarea unor cunostinte stabilite in Praga.  Aveam in cap un circuit cu masina prin Europa, iar acum incerc sa-l creionez…Si cum nu am prea avut timp si chef sa scriu pe aici, voi incerca sa gasesc anumite puncte de atractie pentru localitatile in care sunt stabiliti prietenii mei. Cumva, voi incerca sa-i leg intre ei intr-o viitoare vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *