Prin 2 Mai si Vama Veche

2 mai plajaCum anul acesta ziua copilului si Rusaliile s-au aliniat ca doua planete binevoitoare, cu o zi libera luata din concediu, ne-am lipit de o binemeritata minivacanta. Din ce am mai vazut si pe la alti cunoscuti, nu am fost singuri. Cum nu reusisem sa vedem marea, am luat autostrada soarelui in anvelopa su dusi am fost. La mare, in 2 Mai.

Initial gandul ne-a fost la munte, dar un prieten ar fi participat la ceva triatlon organizat in aceiasi perioada in 2 Mai, drept urmare, am lasat muntele pe alta data. Si bine am facut ca am avut parte de cateva zile frumoase, fetita a profitat din plin de nisip si apa, iar eu, am ajuns cu consumul de hamsie la zi. Ca da, hamsia prajita cu mamaliguta si mujdei e febletea mea, iar La Dinamo in 2 Mai se gaseste cea mai buna hamsie de la marea noastra. Desi am incercat acasa si la tigaie dar si la friteuza, nu stiu de ce nu iese asa buna…o fi si atmosfera?!

triatlon 2 mai

Pe langa plaja din 2 Mai si mancatul zilnic La Dinamo, pe motiv de hamsie, peste, dar si loc de joaca pentru copii, seara, am mers in Vama Veche. Atmosfera…ca de Vama, iar fii’mea o apreciaza.

fenomen ciudat la mare
Sambata am avut parte si de un fenomen putin ciudat. Daca soarele stralucea bine pe cerul senin cand am ajuns pe plaja, la un moment dat, dinspre larg a venit o ceata foarte groasa. N-a persistat, dar a fost destul de interesant.

Ne-am intors in Bucuresti duminica seara, pentru ziua de luni aveam planuita si o vizita in Herastrau, sa prindem ultima zi din Festivalul International de Statui Vivante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *