Am fost si la Targul de Craciun din Bucuresti

Dupa ce pe 1 decembrie am vazut parada militara, weekend-ul ce a urmat, ne-am imbarcat in masina si am fost la Sibiu, pentru Targul de Craciun. Cum cea mica a fost tare incantata, iar cuvinte precum:mi-e dor de Sibiu, cand mai mergem la Sibiu, mai vreau la Sibiu…se repetau zilnic, promisiunea de-a mai vizita inca un targ de craciun a fost facuta.

Cum intre timp s-au mai intamplat diverse, o raceala, o serbare la gradinita, am tot amanat vizita la Targul de Craciun din Bucuresti. Intr-un final, aseara am reusit si am fost. Si a fost tare frumos. Cum am tot amanat sa mergem, am reusit si am fost fix in seara de colind. Si a fost bine…era liber. Putina lume. Majoritatea erau stransi in fata scenei unde presta colinde, Narcisa Suciu. Da, Narcisa Suciu inca mai traieste…asta, ca raspuns la mirarile unor de prin targ.

Dupa ce i-am facut o scurta vizita lui Mos Craciun in casa lui, unde cea mica a socializat doar cu spiridusii mosului(mosul nu era prea convingator) cu un vin fiert in mana, ne-am indreptat catre trenulet si calusei. Daca la Sibiu o tura costa 3 lei, in Bucuresti, a fost gratis. Nu intru in detalii despre ce inseamna gratis.

Cat ne-am mai plimbat prin targ, Narcisa Suciu i-a lasat loc pe scena Elenei Gheorghe, iar noi am eliberat spatiul, pornind catre metrou. Copilul a fost multumit.

Ca si impresie generala despre Targul de Craciun Bucuresti 2016, nu pot decat sa ma declar multumit. Chiar daca noi am fost intr-o seara cu mai putini vizitatori, spatiul suplimentar oferit de Piata Constitutiei  face toti bani. Anul trecut cand targul a fost organizat la Universitate, te calcai pe picioare si la propriu si la figurat.

La multi ani si Craciun Fericit!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *