Ceasul electronic cu melodii

CEAS CASIO RETRO Nu stiu ce copilarie au avut altii, dar la mine a fost relativ bine. Ca orice copil, mi-am dorit multe lucruri si de multe am avut parte. Bine, am avut si noroc….tata, a lucrat pe afara si nu multi reuseau acest lucru pe vremea lu’ Ceausescu. Desi aveam parte de dulciuri si jucarii cum putini aveau parte, am avut si eu dorinte ce nu s-au indeplinit. Ceas electronic cu melodii…si nu am primit asa ceva niciodata. Mi-am cumparat singur intr-un final.

Pentru cei nascuti in perioada cu internet si alte gadgeturi moderne, in vremea aia, cine detinea un ceas electronic cu melodii, era Dumnezu coborat in strada, era chiar mai smecher decat cel ce venea cu mingea de piele pe maidan. Oricum, banalele suntete electronice scoase dintr-un mic difuzor te facea sa pari mai inalt decat media celorlati copii, iar daca aveai un ceas cu melodii care mai avea si cronometru…nu mai zic.

In fine, ori ca era ziua mea, ori ca venea Mos Gerila, ori mai stiu eu ce noment din viata in care copii primeau cadouri, mereu visam la un ceas cu melodii. Era visul meu. Si nu am avut parte niciodata de un asemenea cadou. Dar cum dorinta e dorinta, intr-un final, am avut parte pentru cateva zile si eu de un ceas cu melodii.

Eram prin clasa a-VI si cresteam porumbei voiajor. Aveam parte de un var ce era pasionat de aceste zburatoare si asa avem si eu cateva perechi foarte frumoase. Si cum aveam  un prieten ce se dorea si el crescator, am pus-o de un troc. O pereche de voiajori pentru un ceas electronic cu 7 melodii cu un telescop lipsa. Ceasul mi-a rezista doar cateva zile…curiozitatea m-a impins cum o facea de fiecare data cand venea vorba de ceasuri, sa-i deschid capacul si sa vad cum functioneaza.

Oricum, daca mai sunt nostalgici ce plang dupa un  ceas electronic cu melodii, am gasit pe Watchshop.ro, ceasul  CASIO RETRO A168WA-1WDF, un ceas cu desing retro si performante moderne. Pretul, momentan este de 180 lei. Cum cei de la Casio sunt cei ce au facut primul ceas digital din lume, acest model se adreseaza nostalgicilor si poate fi un cadou frumos pentru orice barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *