Hotelul de gheata de la Balea Lac

hotelul de ghiata balea lac

 

Hotelul de gheata de la Balea lac, este aproape gata sa-si primeasca oaspetii. Primii clienti ai singurului hotel de gheata din Romania se vor putea caza incepand cu data de 23 decembrie. Desi mai sunt cateva zile pana la inagurare, toate camerele au fost deja rezervate. Dupa cum declara pentru Agerpres, Lidia Bădila, purtatorul de cuvant al hotelului, camere disponibile in hotelul de ghiata mai sunt doar din ianuarie.

Tot in ianuarie, alaturi de cele 14 camere ale hotelului de gheata, in ianuarie vor fi gata si cele 3 iglu-uri ce vor oferi ceva intimitate doritorilor. Pretul unei nopti de cazare in hotelul de gheata costa 450 lei. Tematica acestui an este inspirata din filme, si in functie de gusturile cinematografice, clientii se vor putea caza in camere inspirate din diverse filme:  Star Wars, Hobbit-ul, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter și nelipsitul Dracula.

Cum in aceasta perioada a anului circulatia auto pe Transfagarasan este inchisa, singura cale de-a ajunge la hotelul de gheata de la Balea Lac, este cu telecabina. Pretul unui bilet dus-intors cu telecabina pana la Balea lac, este de 60 lei. Programul de functionare al telecabinei este, de luni pana duminica in intervalul orar 09:00-17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *